Blogg

7 veckor

30 maj 2015

   /vit.jpg       /bla.jpg/bla.jpg                     /orange.jpg                  /rod1.jpg 

     

 

Valparnas namn

4 maj 2015

Valparna kommer att få namn efter filmen Bilar.

Blixten Mcqueen

Bärgarn

Francesco Bernoulli

Ramone

Sally

 

 

 

Oj vad de växer!

30 apr 2015

Valparna 1 vecka

19 apr 2015

 /tik.jpg

Tik 

 /rod.jpg   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Föl o valpar

11 apr 2015

Ja nu har det hänt en del! Våran Liss Coktail nedkom med ett hingstföl påskaftonsnatt/morgon. Allt gick bra o hon är jätteduktig mamma. Hon har ju några fölningar sen innan.

Happy Easter

 

Visa har fått sina valpar. Hon börjde redan på torsdagseftermiddagen att bädda, flåsade o var lite orolig. Själv skulle jag jobba natt så vid 21.00 när jag åkte hade hon inte börjat valpa. Men vid ca 04.00 alltså den 10 april,kom det ett MMS med bild på första valpen :) Sen kom de en efter en. Så när jag kom hem vi 7-tiden var de 4 st. Efter en stund kom nr 5. Peter gick o vilade en stund o jag låg bredvid valplådan. 

Alla valpar ser fina o välmående ut, fördelningen blev väl sådär 4 hanar o 1 tik, men huvudsaken att de är pigga o friska.

Ja nu är det fullt upp, bara vänta ca en månad när nästa fölunge kommer. Det är Zinette som står på tur.

 

 

Fortsättning följer.........

Tjockisen

20 mar 2015

Ja så här ser hon ut nu, knappt 3 veckor innan beräknad valpning!

 

 

  

Valpar i magen

4 mar 2015

Har idag varit på ultraljud med Visa. Och hon är dräktig!!!!!! Svårt att se hur många men de var mer än en i allfall :)

Trodde nästa de oxå då hon är precis galen, hon har ätit sönder två hörlura, en hårborste, två pennor, ett par glasögon Estas spårpinnar ex anntal....... jo då så dräktig är hon allt :) Letar mat mer än vanligt, de gäller att ha koll på henne ute för annars rymmer på matjakt!!!

Fortsättning följer.........

Uppdatering

1 mar 2015

Lite uppdatering om ditt å datt.

Då är Visa inne på sin 3:e vecka snart 4:e. Nu är det snart dags för ultraljud!! Igår hade vi besök av valpintresserade, ett jättetrevligt par från skåne, de har en beagle redan innan så de vet precis hur de är :) Det är ju ett flertal som redan hört av sig o vill köpa valp så nu hoppas vi o håller tummara att hon är dräktig den här gången. Men vi vet ju att hon kan luras med sina ätstörningar......Mat, mat, mat o åter mat. Äter allt de gör hon ju lite i vanliga fall oxå men kan tycka att de är lite mer åt de galna hållet nu!!

Sen väntar vi ju föl oxå! Å naturligtvis samtidigt som valpar. Varför inte sprida ut de lite, jo de kan man tycka men nu blev de så här. Peter får väl sitta i valplådan o jag i fölboxen. Kul ska de bli iaf. de två andra stona kommer inte förrän i juni, som tur är........

Valpar 2015

8 feb 2015

Onsdagen den 4 februari åkte Visa o jag till Gotland. Vi blev upphämtade av Anders vi ankomsthallen, himla bra service. Boendet var helt underbart i en av deras stugor. Här kommer jag sova gott, trodde jag ja! Visserligen kröp jag inte till sängs förrän vi 02.00 men ändå. Konstaterade att det varit fullmåne å då kan jag inte sova. Sista gången jag kollade klockan var den 04.30!!!!!

Men sov till 09.00 solen sken som vanligt på denna ö. Blev hämtad vid middagstiden av Ewa för att åka till deras gård för mat o fika. Vilket ställe, helt magiskt.

Visa fick komma in en stund innan hon skulle få träffa sin tilltänkta fästman. Ja nu trodde vi ju inte att det var dags riktigt än,men där hade vi fel. De blev en parning nästan direkt :) 

Jag åkte hem denna dag å lämnade Visa, hon kommer hem fredag den 13 februari!!!!

Har upptäckt att Gotland även är väldigt fint på vintern :) Ett STORT tack till Ewa o Anders på kennel Swedpack's för allt.

Nu väntar vi med spänning på att det blir valpar denna gång. Om allt går som det ska så blir det vid påsk.

Chill Out's Maigold 6/7 o Rottisläger

11 jul 2014

Då har vi varit på utställning igen, denna gången var vi på Ronnebys Internationella. Vi suktar ju fortfarande efter ett sista CERT. Blev inget denna gång heller men CK o CACIB o tredje bästa tik!

Nu får vi se vart vi åker nästa gång ev. blir det  Gotland cool

Rottweilerläger i Kosta!!

Ja då var det äntligen dags att packa bilen full o styra kosan mot lägret. Shit va kul de ska bli, o i år är det Emmas tur att hänga påkiss

En tråkig o en rolig nyhet

17 jun 2014

Visa gick tom!! 

Ja detta var ju inte vad vi tänkt oss, hon visade alla tendenser till att det fanns valpar i magen. Åt som en häst, letade mat hela tiden. Vi höll ändå ner lite på maten så hon INTE skulle bli för fet. Alla olika betende som hon visa förra gången gjorde hon även denna gång. Men nähä där lurade hon oss grundligt. Tråkigt att behöva tala om detta för blivande valpköpare :(

Men vi provar igen vid nästa löp!!

Tromsö, Norge!

 

Jag o Sizzla har varit på turne. Vi började vår resa i fredags, Kalmar flygplats, planet gick 06:25,för att sen byta flyg på Arlanda för vidare färd mot Luleå. Där vi landade vid 09:30.Jag gillar ju att flyga men hur skulle lilla bullefia ta det?! Nu kan jag tala om att det bekom inte henne det dugg!! Tuff brud i lyxförpackning kiss Öppna buren å ut hoppade en glad liten tjej precis som vanligt. Phhuuu jag var nervös för hur hon skulle ta det.

Snälla Camilla kom å hämtade mig för vi skulle inte börja vår bilresa förrän vid 17:00-tiden mot Tromsö.

Åkte bil ca 80 mil, tvärs över landet, kom fram till stugan ca 02:30. Regn, regn, regn å åter regn +4-5....Jag hade tur som inte skull ställa förrän söndagen men de som ställde lördagen var hel dyngsura. 

Bättre väder söndag kallt men uppehåll,gutt tänkte jag. Men det började vid 11:00 tiden, men vad gjorde det när

Chill Out´s Maigold slår till och blir bästa tik med CERT o CACIB o sen BIR laughing Yesssssss, kan säga att då frös jag inte ett dugg!!

Härlig resa trots regnet, stannade en natt hos Camilla o Lars, men gud vilket ställe de hade, värsta utsikten å så nära till vattnet. De bästa av allt var att kunna sitta på utedass å bara njuta av utsikten, å ljuset som infann sig dygnet runt cool

Resan hem gick lika bra som dit, Sizzla var lika glad när jag öppna buren på Kalmar flygplats, hon fick ett bullefnatt när jag öppnade buren å tog ett varv i ankomshallen!! De tyckte jag hade en cool hund, visst har jag de, älskade plutta <3

Nu är de vardag igen å jag har semester cool 

Utställning Hässleholm

19 maj 2014

Visa är inne på sin tredje vecka efter parning, å jag tror att hon är dräktig, men man vet ju aldrig!!

Söndag var det utställning igen med Sizzla, ja nu blev det inget cert den här gången heller!! men hon fick Ex, Ck o CACIB iaf, så nu i efterhand är jag stolt o glad åt lilla bullen. Hon sköter sig exemplariskt när vi är iväg. Ligger i buren o sover tills det är dags att entra ringen smile

Domaren, Steen Petter frågade om någon sagt att hon var stor nån gång wink 

 

Utställning Lidköping

11 maj 2014

Jaha då blev de ett VG för Chill Out's Maigold på SKK i Lidköping i lördags då!!!

Tänk att det kan vara så olika bedömning, nu var det fel på svansen, för högt ansatt!

Huvudet kunde ha mer utfyllnad o så lite lågställd!! Ja ja de e bara å ta nya tag.

Nu siktar vi på Hässleholm nästa helg......

 

Söndagen ägnades även den åt utställning, men då var det Rottweiler som gällde. Dock inte min utan

Emmas snygga Grindsjön's Baron "Buzz". Som fick Exellent o vann juniorklassen laughing

GRATTIS Emma

 

 

 

 

 

 

Mycket har hänt sedan sist...

9 maj 2014

Var ska jag börja.....

 

Ja de var väääääldigt länge sedan jag skrev något här!! 

Visas valpar har hunnit fylla året för ett par månader sen o nu är det dags för henne att få valpar igen!

Även denna gång valde vi en hane från Inger på Kennel Starmaids

snyggingen  J SE VCH SE UCH Skansehöj´s Darwin"Herbie", som även är en kanonkula i skogen. det är ju det vi vill med våran avel på Beagle, att den båda ska se bra ut och kunna jaga. Precis det den är gjord för.

Hon är parad nu den 3 maj så vi räknar med att det blir valpar v. 27 om allt går som det ska laughing

Lite annat smått o gott.....

Sissla har varit runt lite här o där på utställning, samlat på sig lite fina utställningsresultat men väntar fortfarande på det där sista certet så hon kan bli champion, men det kommer väl så småningom får vi hoppas.

Esta tränas på som vanligt, matte är ju inte så tävlingssugen men träna tycker hon är kul :)

Hästarna har utökats. Det började med två, nu är vi uppe i 5 st snart 6!!!!!! Det började med Glock, den tossiga 2:åringen som hunnit bli 3 år, sen kom TenToTen, 9 -årig valack som Peter har som läromästare, världen snällast häst.

Sen kom Isla Axe, ett sto som vi var i Värmland o hämtade, ska betäckas snart med

KASHNER HANOVER

..........................................................

Lizz Coktail som än så länge står hos Micke, är nu betäckt med Flight Dream o kommer snart hem till oss.

FLIGHT DREAM

...........................................................

Zinette står hos Åsa men kommer att hämtas hem snart då även hon ska betäckas, vi kommer använda snyggingen Igor Novmber på henne. 

IGOR NOVEMBER

............................................................

Oj nu höll jag på att glömma Shetlandsponnyn Musse vår lilla maskot

Ja jag vet det låter inte klokt, men har man lärt känna Åsa så får man skylla sig själv wink Skyller inte allt på henne utan MickeRuda har en del i det oxå, då vi skaffat två av stona genom honom.

Ska försöka bättra mig vad det gäller inlägg i bloggen hädanefter, men nu får det räcka för denna gången.

Lilla Sizz kommer att ställas i Lidköping i morgon o Hässleholm nästa helg

 Vi hörs

 

 

 

Länge sedan sist....

19 maj 2013

Ja nu var de ett tag sedan sista uppdateringen! Men bättre sent än aldrig......

Esta o jag har tränat på, vi har varit hos Bästaste Åsa i Kungsör å tränat. Det känns riktigt bra att få sig en riktig genomkörare, det behövs:)

Fick även en häst med oss hem vid namn Glock, en 2 årig svart snygg rackare. Ja ja jag vet, men kunde inte motstå denna vackra varelse;)

Martina med Solo kom ner för att hälsa på o träna lite hund, trevligt trevligt. Vi spårade körde uppletande o tränade lydnad på "våran" konstgräsplan, var även en sväng på fotbollsplanen i Fågelfors.Vi han även med lite vin o god mat oxå:) 

Chill Out´s Maigold ( Sizzla ) har varit å visat upp sig på SydsvenskaTerrierklubbens utställning i Hörby. Dömde gjorde Mate Duran Enriqe, Spanien

Det blev Cert o BIR hon skötte sig exemplariskt, inte ett enda nos i backen o stod som en fura <3 Vi fick beröm av domaren för snygg handling, han trodde jag hållt på länge;)" O no, I started in old age" då blir man glad :))

Sluyligen då så var Esta å jag på Lägre tävling i Mönsterås idag 19 maj!! Vädret såg fint ut när vi begav oss mot M-ås BK. sen minsan när vi åkte mot spårskogen så, bokstavligt talat öppnade sig himlen!

Det fullkomligt vräkte ner. S å då tyckte Esta att de här var väl inte så trevligt :( Vi bröt, efter ett knackigt upptag så syndes de på henne att hon inte var "med" på noterna.

Japp så kan de gå, men vi tar nya tag biter ihop o kommer igen till nästa tävling

Lite bilder bjuder jag på:                                                     

486650-10201154841702732-970278590-n.jpg         283656-10201140848232904-669925245-n.jpg

 

968896-10201182812561986-691953572-n.jpg

 

← Äldre inlägg

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)